Jesenski Eko-seminar 2014

Zelena akcija

Zelena akcija ima dugu tradiciju održavanja različitih edukativnih programa, među kojima je Eko-seminar svakako najstariji – održava se kontinuirano već oko 15 godina.

Ove godine Eko-seminar sastoji se od čak 13 predavanja stručnjaka za različita područja zaštite okoliša te nastavljamo i s uvođenjem novih tema.

Jesenski Eko-seminar održava se u sklopu programa “Centri znanja za društveni razvoj” koji se realizira uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva te u suradnji s Heinrich Böll Stiftungom.

Jesenski eko-seminar 2014 je jedan od nastarijih edukativnih programa Zelene akcije – održava se kontinuirano već 15-ak godina. Ove godine Eko-seminar sastoji se od čak 13 predavanja stručnjaka za različita područja zaštite okoliša, a prvo predavanje održat će se u utorak, 14. oktobra u 20:00 u Frankopanskoj 1, s temom “Uvod u eko-aktivizam”.

Jesenski Ekos-eminar najbolja je prilika da dobijete vrlo širok pregled važnih i aktualnih tema s područja zaštite okoliša i okolišnog aktivizam. Također, to je najbolja prilika da se upoznate s aktivistima i aktivistkinjama Zelene akcije te možda i sami postanete eko-aktivist ili eko aktivistkinja.

Eko-seminar završava Vikend radionicom na kojoj će najredovitiji i najmotiviraniji polaznici i polaznice moći analizirati probleme te naučiti kako voditi tematsku kampanju.

Predavanja su besplatna i otvorena za sve, bez potrebe prethodne najave. Sva predavanja počinju u 20:00 sati i održavaju se u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1 u dvorištu!